Nieuws & Persberichten

Boomkwekerij Denissen ontvangt certificaat Milieukeur Boomkwekerijproducten

De broers Denissen ontvangen het Milieukeur certificaat uit handen van Wim Uljee van SMK (foto De Boomkwekerij)Tijdens de internationale vakbeurs voor de boomkwekerij Groot Groen Plus 2014 ontving Jurgen Denissen van boomkwekerij Denissen uit Zundert het certificaat Milieukeur Boomkwekerijproducten uit handen van Wim Uljee van SMK.

Boomkwekerij Denissen teelt bos- en haagplantsoen, pot- en containerteelt, zetstammen en zaailingen en is de 53e Nederlandse Milieukeur gecertificeerde boomkwekerij. Met het certificaat toont Denissen aan dat hij behoort tot de voorlopers op het gebied van duurzamere teelt. Hun bedrijfsvoering volgens bovenwettelijke Milieukeur eisen draagt bij aan een betere leefomgeving.

  • Milieukeur gecertificeerde boomkwekerijproducten zijn niet alleen duurzamer geteeld, het levert ook nog eens gezonde en weerbare bomen en planten op. Dat is dubbel duurzaam! Het Milieukeur certificaat voor boomkwekerijproducten voldoet aan de overheidseisen voor duurzaam inkopen van Groenvoorzieningen. Voor de retail (zoals tuincentra) is Milieukeur de borging voor een duurzamer assortiment.
Terug naar overzicht