Nieuws & Persberichten

Royal Pride en Milieukeur in het t.v. programma Greenproject

Frank van Kleef van Royal Pride en Anton Kool van Milieukeur worden geïnterviewd door Roel Kyvelos van het televisieprogramma Green Project van RTL7.
Een interessante reportage waarin een uitgebreide toelichting wordt gegeven op de duurzame wijze van tomaten telen en de Milieukeur controle daarop.

Quotes:

  • “Jammer dat we geen proeftelevisie maken…”
  • “Tomaten walhalla.”
  • “De hele keten gecontroleerd op duurzaam.”
  • “Energie-efficiency 95%.”

Klik hier of op een van de foto's voor de link naar deze reportage.

Roel Kyvelos (rechts op de foto) van Greenproject met Frank van Kleef van Royal PrideRoel Kyvelos (links op de foto) van Greenproject en Anton Kool van Milieukeur

  • Greenproject is een journalistiek reisverslag en een aaneenschakeling van informatie met ondersteunende beelden, korte interviews en mooie portretten van ontwikkelaars. Het televisieprogramma informeert, adviseert en inspireert kijkers van 25 tot 60 jaar op het gebied van verantwoord omgaan met je omgeving in de breedste zin van het woord.
    De doelstelling van het programma is om de kijker bewust te maken, wat groene innovaties voor je leefomgeving precies kunnen betekenen. Een persoon of gebruiker zal samen met Roel daadwerkelijk het betreffende onderwerp gaan beleven voelen en/of uitproberen.
Terug naar overzicht