Nieuws & Persberichten

TRAINING VOOR ADVISEURS MILIEUKEUR PLANTAARDIGE PRODUCTEN

Vanwege de sterk toegenomen vraag naar Milieukeur gecertificeerde producten, is er een aanzienlijke stijging van het aantal teeltbedrijven dat gaat werken volgens de Milieukeur criteria. Daarmee ontstaat een groeiende vraag naar informatie en begeleiding bij de implementatie van Milieukeur op de teeltbedrijven en over het Milieukeur certificatieproces.TRAINING
SMK organiseert daarom, in samenwerking met GroentenFruit Huis, een training over Milieukeur Plantaardige producten voor adviseurs, teeltbegeleiders en kwaliteitsmanagers.
De training wordt gegeven door deskundigen van SMK, adviespartijen en een certificatie instelling. Deelnemers kunnen kiezen voor een training gericht op de open teelt of de bedekte teelt. Afhankelijk van de belangstelling zal de training op 28 februari worden opgesplitst in open en bedekte teelt of gecombineerd worden aangeboden.

DATA EN LOCATIE

  • Open teelt: donderdag 23 februari 9.00-17.00 uur
  • Open/Bedekte teelt: dinsdag 28 februari, 9.00-17.00 uur
  • De training wordt gegeven bij GroentenFruit Huis, Louis Pasteurlaan 6, Zoetermeer


KOSTEN
De kosten voor deelname aan de training (incl. lunch) zijn €350,- p.p. voor leden van GroentenFruit Huis en €500,- p.p. voor overige deelnemers (excl. BTW).

INFORMATIE EN AANMELDEN
U kunt zich vóór 14 februari aanmelden voor de training door het invullen van het inschrijfformulier. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.

Terug naar overzicht