Nieuws & Persberichten

Het nieuwe SMK kantoor is dankzij Bruynzeel keukens nóg duurzamer

Vanaf links: Gijs Dröge, Ineke Vlot, Sjoerd Gombert en René van VlietVandaag overhandigden Sjoerd Gombert (Coördinator Kwaliteit & Milieu bij DKG De Keukenfabriek) en René van der Vliet (Commercieel Manager bij Bruynzeel Keukens) aan SMK symbolisch een prachtige Bruynzeel keuken aan Ineke Vlot (Programma Manager non-food) en Gijs Dröge (Directeur).

Deze Milieukeur gecertificeerde Atlas keuken is aangeboden door Bruynzeel Keukens. De Bruynzeel Atlas keuken heeft meer dan 15 jaar als enige keuken in de Benelux het Milieukeur certificaat. De keuken voldoet aan strenge eisen op het gebied van materialen, productiewijze en latere demontage.

Bruynzeel Keukens produceert ook als enige keukenfabrikant in Europa CO2 neutraal. Dit wordt bereikt door een eigen biomassainstallatie en zonnepanelen, energiebesparende maatregelen, het gebruik van 100% groene stroom (met SMK keurmerk) en het compenseren van resterende CO2-uitstoot. Sinds november heeft Bruynzeel Keukens ook MVO prestatieladder 4 behaald. Het Milieukeur certificaat speelt daarbij een onderscheidende rol.

SMK is erg blij met dit geweldige gebaar van Bruynzeel Keukens en hoopt nog jarenlang met plezier te genieten van deze duurzame keuken!

Terug naar overzicht