Nieuws & Persberichten

On the way to PlanetProof nu in Sustainability Map

On the way to PlanetProof voor Plantaardige producten staat nu op Sustainability Map, de internationale vergelijkingssite voor duurzaamheidskeurmerken en standaarden. Sustainability Map geeft aan op welke duurzaamheidsaspecten een On the way to PlanetProof gecertificeerd product scoort. De website is onafhankelijk en biedt informatie over een groot aantal internationale keurmerken en standaarden, zoals LEAF, GLOBALG.A.P. en EU Organic Farming.

Een vergelijking van On the way to PlanetProof met aantal andere keurmerken en standaarden zijn te bekijken via:

Sustainability Map maakt inzichtelijk aan welke thema’s de keurmerken en standaarden voldoen. Ook kunnen deze worden beoordeeld op basis van een zeer uitgebreide lijst van checkpoints. Daarbij worden vijf thema’s onderscheiden: milieu, sociaal, management, kwaliteit en ethiek.

Over Sustainability Map
Sustainability Map is een onafhankelijk platform waarin meer dan 200 internationale duurzaamheidskeurmerken en standaarden zijn opgenomen. De Sustainability Map website en de achterliggende uitgebreide database wordt beheerd door het International Trade Centre (ITC) in Zwitserland.

Terug naar overzicht