Zoeken

Heeft u vragen?

Neem hier contact met ons op. We helpen u graag.

Meest gezocht

Keurmerken en programma's

  www.smk.nl/certificatie/keurmerken-en-certificaten/

Over SMK

  www.smk.nl/over-smk/

Colleges van Deskundigen

  www.smk.nl/over-smk/colleges-van-deskundigen/

Contact

  www.smk.nl/contact/

Update Milieuthermometer Zorg op komst

Gepubliceerd op: 28 augustus 2024

Een nieuwe versie van de Milieuthermometer Zorg is op komst. In september volgt de tweede consultatieronde van een maand. Vertegenwoordigers van de gebruikers van de Milieuthermometer Zorg kunnen dan feedback geven.

Green Deal Duurzame Zorg 3.0

De nieuwe versie, versie 7, zet de Green Deal Duurzame Zorg 3.0 centraal als leidraad voor het behalen van het zilveren niveau. Dit benadrukt de ambitie voor een duurzamere zorgsector. Na waardevolle feedback van de gebruikers van de Milieuthermometer uit de eerste consultatieronde, volgt in september een tweede ronde van een maand. Deze ronde is gericht op het verzamelen van feedback om de scores voor brons, zilver en goud definitief vast te stellen. Met deze input kan een nieuwe versie gelanceerd worden die de zorgsector verder verduurzaamt. 

Tweede consultatieronde

De tweede consultatieronde richt zich niet meer op inhoudelijke wijzigingen, maar op het bepalen van de eisen en het bijbehorende certificeringsniveau. Het feedbackdocument voor de tweede consultatieronde komt beschikbaar via de website van Milieuplatform Zorgsector.